ELFS + Cosmopolitan – najseksi događaj sezone

Što dobijete kada spojite najseksi i najzabavnije kreacije predstavljene na ELFS reviji Wild Flower na Zagrebačkom velesajmu i časopis Cosmopolitan s Ivanom Tandarićem golim do pasa na naslovnici posebnog priloga Cosmo Man? Modnu reviju i party o kojem će se još dugo pričati, a i gledati fotke. Pogledajte zašto smo oduševljeni i tko je sve došao...

Kada smo prije dva tjedna pokušali ozbiljno porazgovarati s Ivanom Tandarićem, našim prvim Cosmo frajerom koji krasi specijal Cosmo Man i dizajnerom iz dvojca ELFS (nemojte se smijati jer sposobnost da išta suvislo pitate nekoga tko izgleda kao živuća reklama za trbušnjake i tko čita ženske misle bolje od nas samih, i to dok je samo u boksericama, drastično opada), sva pitanja koja su nam padala na pamet bila su vezana uz grijehe. No Ivan se nije dao smesti pa je na pitanje o najvećem grijehu mudro odgovorio: "Preozbiljno doživljavanje mode definitivno je najveći grijeh jer je ona nešto što bi naš život trebalo činiti zabavnijim i veselijim."

ELFS

Rečeno, učinjeno, jer na samostalnoj reviji modnog dvojca ELFS Wild Flower, održanoj u šestom paviljonu na Zagrebačkom velesajmu, na kojoj su predstavljene ženska i muška kolekcija za jesen/zimu 2017., sve je vrvjelo uzbudljivim modelima, metalik sjajem, smjelim dekolteima, salonkama, kaputima i visokim čizmama kombiniranim na smjeli ELFS način.

"Treba li još poseban dokaz zašto se Cosmo jako zaljubio u Ivana Tandarića i novu ELFS kolekciju", izjavila je glavna urednica Cosmopolitana Aleksandra Orlić nakon revije. "I Cosmopolitan koji je na hrvatskom tržištu gotovo dvadeset godina i mega uspješni modni dvojac ELFS vole miksati stvari na svoj način. Znate već recepturu – red dobre djevojke, red opake cure koja prkosi pravilima i sve radi po svome, malo poslovnih odijela, puuuno partyja, a sve začinjeno hrabrim i pozitivnim stavom s dosta humora."

Novu ELFS kolekciju Wild Flower obilježava raznolikost koja u sebi nosi i dozu drskosti. Naravno, naglasak je i dalje na ženstvenosti, ali ELFS-i nude i neke buntovnije komade kao što su gležnjače, originalne bikerske kožne jakne, bogate zimske parke te tenisice koje se sjajno kombiniraju uz glam odjeću.

Dizajneri Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica su za aktualnu sezonu osmislili tridesetak kompletnih lookova koji se mogu nositi svaki dan, ali i u posebnim prilikama. Haljine su i dalje najzastupljeniji komad odjeće, no ove je sezone predstavljeno i nekoliko zanimljivih kombinezona te ženska odijela, što je novost u višegodišnjem radu ovih zagrebačkih dizajnera. Muški dio kolekcije je malo suzdržaniji, ali svojim luksuzom i stilom nimalo ne odskače od glavnog dijela kolekcije koja je namijenjena ženama.

Dalibor Petko, Ivana Mišerić i Mario Roth

No ELFS-i ne bi bili vilenjaci da se nisu pobrinuli i djeci vratiti osmijeh na lice pa je revija imala humanitarnu notu. Naime, i ove se godine nastavlja hvalevrijedna suradnja s udrugom RTL pomaže djeci pa su tako svi oni koji su donirali minimalno 100 kuna službenoj stranici www.elfs.hr na dar dobili pozivnicu za reviju te ujedno pomogli djeci i vratili im osmijeh na lice.

Pokrovitelji samostalne revije modnog dvojca ELFS su Mercedes-Benz Auto Gašparić koji se na pisti pridružio novom generacijom Mercedes-Benz modela C Coupe, zatim Labello s potpuno novim proizvodom Labellino vrhunskog elegantnog izdanja, Teta Violeta čije omekšivače preporučuje ovaj modni dvojac, a tu su i The Balm, beauty brend vrhunske kvalitete i retro dizajna, kao i Caffe Vergnano koja je savršen spoj tradicije i inovacije te najstarija talijanska pržionica kave, Jana vitamin, svježi aromatični talijanski prosecco Bottega, tonik Thomas Henry te šampanjac Piper Heidsieck koji na pistu Zagrebačkog velesajma stiže izravno iz pokrajine Champagne u Francuskoj.

Na reviji je kao gošća nastupila Zdenka Kovačiček

Nakon sjajne revije sve je bilo spremno da ušetate na naslovnicu novog Cosmopolitana i postanete glavna zvijezda večeri. A za svog Cosmo Mana pobrinite se sami. No ako treba, imamo brojeve telefona najseksi frajera u zemlji. Gdje ih sresti? Naravno u novom broju Cosmopolitana.

 

 

Tekst: promo
Foto: Robert Gašpert i Dražen Kokorić

Preporučujemo

Pročitajte i:

Krunoslav Klabučar: Mame su u prednosti jer imaju odnos s djetetom mjesecima prije očeva

U povodu premijere nove predstave u kazalištu Trešnja razgovarali smo s jednim od glumaca, Krunoslavom…

Patite li od šopingbulimije?

Kupujete li zato što vas to opušta i podiže vam raspoloženje? Gomilate li vrećice, a…

Poučna priča iz života: Kad te društvo ne prihvati iz prve...

Doznajte na koji je način jedna mama pomogla svojoj tinejdžerici očvrsnuti samopouzdanje i vlastiti stav…

VIDEO: Napokon nosiljka za bebe koju vole i mame i tate

E sad svi koji su imali poteškoća s vezanjem marama za nošenje bebe i slingova…