Dirljiva priča iz rodilišta: Upoznali su se u rađaonici, a sada je njegova majka iako ga nije rodila

"Bili smo toliko bliski." To su bile riječi Claire Mills o dječaku koji je postao njen sin. A nije ga rodila... Ona je bila dio tima na carskom rezu kojim je taj dječak ugledao svijet.

Claire Mills tek je drugi tjedan radila u Medicinskom centru Houston u Teksasu kad je osjetila nevjerojatnu privrženost za jednim novorođenčetom.

U to vrijeme, Claire nije ni pomišljala na usvajanje. Ova djevojka ima 25 godina, nema partnera i radi dva posla. Claire je saznala da biološka majka bebe nije u stanju brinuti o bebi. “Prvo sam mislila na to što je logično napraviti i kako naći pravo rješenje”, izjavila je.

U iduća tri tjedna, dok je dječak boravio u bolnici (prerano je rođen), ona se brinula o njemu, hranila ga, pružala mu ljubav. Bila je u bliskom kontaktu s njegovom biološkom majkom. Jednoga dana, dok je bila na drugom poslu, Jacksona su otpustili iz bolnice i dali ga majci.

“Bilo mi je jako teško, plakala sam, pozvala sam socijalne radnike da me savjetuju na koji način mogu pomoći njegovoj biološkoj majci”, rekla je.

Nedugo zatim, primila je telefonski poziv. Bila je to bebina biološka majka. “Rekla je da je čula koliko sam se vezala za bebu. Saznala je koliko sam tada plakala”, dodala je Claire. Na kraju joj je rekla da bi voljela da ona usvoji njenog sina. Jackson sada ima četiri mjeseca i živi s Claire. Iako postupak usvajanja nije još završen, Claire vjeruje da će sve biti gotovo ove jeseni.

“Jackson se neprestano smiješi”, dodala je sretna Claire. “To je najbolja beba na svetu. Toliko sam sreće imala.”

Tekst: I.T.
Izvor: yumama.com
Video: youtube

Pročitajte i:

predrasude o majcinstvu

Neka se javi ona koja nije imala ove predrasude prije majčinstva i neka prva baci kamen!

Da dijete može vaš svijet okrenuti naopačke, promijeniti sve, to nikad nisam mislila. Dapače, ta…

Teror savršenog izgleda

Sramite li se ako niste izdepilirane? I trebate se sramiti!

Mudra priča: Sve što kažeš o drugome neka prvo prođe kroz Sokratova tri sita

Promislite li prije nego krenete nekome pričati o nekoj drugoj osobi? Testirajte sebe tako što…

Dario Šimić prvi put govori o sinu sa sindromom Down: 'Kao Davidovi roditelji, najviše se bojimo predrasuda'

U sklopu višegodišnje društveno-odgovorne akcije Same Chances by Story portal Story.hr donosi intimnu ispovijest bivšeg…