Celine Dion svoju djecu uči dobrim ritualima

Pjevačica, Celine Dion čiji je suprug René Angélil umro u siječnju u 74. godini od raka grla, uči svoju djecu da se svaki dan sjete pokojnog oca

Kanadska pjevačica Celine Dion u siječnju je proživjela najteže trenutke kada ju je nakon duge i teške bolesti napustio 73-godišnji suprug René Angélil. Nakon njegove smrti posvetila se sinovima koje uči da se svaki dan sjete pokojnog oca.

“Ponekad puštamo balone s porukama u nebo i svako jutro poljubimo kvaku od vrata. Bila je to ideja našeg petogodišnjeg sina Eddya koji na taj način svome tati svaki dan želi poželjeti dobro jutro”, rekla je pjevačica.

Celine je svoje petogodišnje blizance Nelsona i Eddyja naučila da svaku večer prije spavanja poljube sliku oca koja stoji na noćnom ormariću pokraj kreveta. Nakon što njih troje pogledaju crtiće i zahvale za sve dobro što im se dogodilo toga dana, ostanu spavati zajedno u krevetu.

“Prvo se pobrinem da je naš 15-godišnji sin René-Charles dobro, a onda odem u krevet pored kojega držim sliku svoga supruga. Nelson i Eddy svaku je večer uzmu sebi u ruke i poljube. Nakon toga požele ocu laku noć, a ja im se pridružim i poručim Reneu da ga beskrajno volim”, rekla je te nadodala:

“Volim da spavaju sa mnom u krevetu. Imam osjećaj da ih to opušta, a ja im želim što više olakšati gubitak oca. Nakon što pogledamo Disney crtiće zahvalimo se za sve što imamo i za sve lijepo što nam se toga dana dogodilo. Želim ih naučiti dobrim ritualima i učiniti da im vrijeme spavanja bude lijepo i bezbrižno - rekla je pjevačica.

Tekst: N. G.

Izvor: www.story.hr

Foto: Profimedia

Preporučujemo

Tagovi: , ,

Vezano uz temu

Pomozite djetetu da izrazi osjećaje

Treba li i u kojoj mjeri ignorirati djetetove…

Dolazi li Djed Božićnjak?

Za vrijeme blagdana brojni roditelji diljem svijeta razveseljavaju…

VIDEO: Kako zapravo izgleda Božić s bebom u kući

Savjet: svakako pogledati. Osobito ako imate malo puzavo…

Kad Božić zakuca na vrata

Prije nego vas blagdanska euforija potpuno obuzme, želimo…

Pročitajte i:

Mudra priča: Sve što kažeš o drugome neka prvo prođe kroz Sokratova tri sita

Promislite li prije nego krenete nekome pričati o nekoj drugoj osobi? Testirajte sebe tako što…

Dario Šimić prvi put govori o sinu sa sindromom Down: 'Kao Davidovi roditelji, najviše se bojimo predrasuda'

U sklopu višegodišnje društveno-odgovorne akcije Same Chances by Story portal Story.hr donosi intimnu ispovijest bivšeg…

Astronauti, znanstvenici i mađioničari - kako igranje uloga pomaže djetetu da odraste

Vaše dijete zamišlja kako je princeza, znanstvenik, svjetski putnik, neustrašivi istraživač, čarobnjak iz Harry Pottera…

Ana Jelušić čestitala kćerkici rođendan: '365 days for you!'

Domaća bivša alpska skijašica Ana Jelušić Black danas puca od ponosa i ne skida osmijeh…