Nagradni natječaj: Kad nas sunce grije

Podijelite svoje iskustvo i sudjelujte u nagradnom natječaju Nestlé dječje hrane i La Roche Posay kozmetike s vrijednim nagradama!

Drage mame, koja je vaša „obavezna oprema“ kad idete u šetnju ili krećete na plažu? Bez čega ne možete zamisliti izlazak iz kuće sa svojim mališanom? Podijelite svoje iskustvo i sudjelujte u nagradnom natječaju Nestlé dječje hrane i La Roche Posay kozmetike s vrijednim nagradama!

SAMO ZA ČLANOVE NESTLE BABY KLUBA

Iako vremenska prognoza već neko vrijeme igra toplo-hladnu igru, vjerujemo da se i tome bliži kraj i da je toplo i sunčano ljeto pred nama! Sigurno i vi nestrpljivo očekujete ljepše dane kako biste napokon proveli više vremena vani sa svojom bebom. No boravak na otvorenom zahtijeva i dobru opremljenost kako ništa ne bi prekinulo bezbrižno uživanje.

Koja je vaša „obavezna oprema“ kad idete u šetnju ili krećete na plažu? Bez čega ne možete zamisliti izlazak iz kuće sa svojim mališanom?

Podijelite s nama svoje iskustvo (pisano, fotografiju), a Nestlé dječja hrana i La Roche Posay nagradit će 10 najboljih poklon paketom. Svoja iskustva možete slati na info@bebe-nestle.hr od 7.6. do 30.6.2013., a 3.7.2013. objavit ćemo 10 najboljih.

Poklon paket sadrži La Roche Posay Anthelios kremu, Nestlé mliječne deserte i mliječni obrok sa žitaricama. Uz kvalitetnu kremu kojom štitite kožu svog mališana i finu klopu u torbi, u praktičnim pakiranjima, jedna velika briga manje! U šetnjama koje su pred vama, čuvajte svoje dijete iznutra i izvana!

http://www.bebe-nestle.hr/nagradni-natjecaj-kad-nas-sunce-grije/v/1303

Tekst: Nestlé
Foto: Nestlé

Pročitajte i:

pranje zubica

Kako nagovoriti dijete da pere zubiće?

Sigurno ste već primijetili kako djeca vole gledati kad nešto ozbiljno i 'odraslo' radite, sudjelovati…

Postulati zdrave prehrane za djecu

Za pravilan rast i razvoj beba, djece i mladih osnovni je preduvjet pravilna prehrana. Holistička…

greska kod pranja zubica

Svi radimo ovu pogrešku kod pranja zubi i krivo učimo djecu

Ako ne već kod kuće, onda u vrtiću naši klinci dobivaju upute kako se pravilno…

sto sve staviti u putnu ljekarnu

Što sve trebamo spakirati u putnu ljekarnu?

Svaki puta pred odlazak na godišnji odmor razmišljamo što sve trebamo ponijeti. Ako ste se…