Heidi Klum: “Za svaki popijeni sok od svježeg voća djeci dam po dolar”

Heidi Klum motivira svoju djecu

Zanosna manekenka Heidi Klum od početka godine ima novu taktiku kojom djecu, osmogodišnju Leni, godinu dana mlađeg Henryja, šesto godišnjeg Johana i 3 godine staru Lou uspijeva nagovoriti da jedu isključivo zdravu hranu.

– Nikada nisam puno pazila na prehranu i na dijete. Počekom ove godine donijela sam odluku da se to mora promjeniti i da ćemo svako jutro započeti uz čašu svježe cijeđene naranče. Osim toga nastojim raditi svježe sokove za svoju djecu, od banane, kivija, jabuke, limuna, a dogovorila sam se s njima da ću ima svaki put kad to popiju u njihovu kasicu prasicu staviti po jedan dolar. To za sada odlično funkcionira i moram priznati da sam zadovoljna konačnim rezultatom. A moja su djeca do sada uspjela prikupiti i pozamašnu svotu novca u svojoj kasici – pojasnila je 39-godišnja Heidi za američko izdanje časopisa OK! te dodala kako joj je zdravlje djece na prvome mjestu pa ne vidi ništa loše u tome da im daje novac kako bi ostavarila svoj naum.

– Roditelj mora biti kreativan kako bi dobio ono što želi. Bitno je samo da je konačni rezultat, koji je naravno dobar za djecu, ostvaren. No lagala bih kada bi rekla da nekada ne posegnemo za nezdravaom hranom, ali ne treba biti isključiv prema tim stvarima. Ako nam se jede hamburger priuštim nam ga, ali naravno to se ne ponavlja često – zaključila je lijepa Heidi.

Tekst: Jadranka Tomić, Story.hr
Foto: Getty Images

Pročitajte i:

dijete grize

Moje dijete grize! Što to znači i zašto se to događa?

Normalno je da ste zabrinuti - i trebate biti - ako vaše dijete grize brata…

asertivan odgoj

Što je to asertivnost u odgoju? Jednostavno, srednji put između agresije i povlačenja!

Asertivan odgoj igra važnu ulogu u formiranju samopouzdane i društveno prihvaćene mlade osobe. No i…

roditeljske pogreske

6 roditeljskih pogrešaka koje štete djetetovoj psihi

Nema savršenih roditelja kao što nema ni savršene djece. To je vrlo važna rečenica kad…

citanje djeci naglas

Uvedite ovaj ritual i vaše dijete će lakše naučiti čitati

Ne zaboravite na ovaj važan ritual u životu vaše obitelji koji će djeci donijeti višestruke…