Fit-mama izazov u vrhuncu!

Znate li kako napreduju naše mame u Fit-mama izazovu i hoće li zablistati za Božić kao što su to obećale prije svega same sebi?

U tijeku je 6. tjedan Fit-mama izazova i polako se bližimo njegovu kraju. Za naše dvije sudionice koje su se u međuvremenu navikle na novi tempo života i zavoljele teretanu, to je zasigurno tužan trenutak. No za nas koji pratimo izazov to je trenutak velikog uzbuđenja – konačno ćemo saznati jesu li naše mame uspjele.

I ne samo to, mi ostale koje se još uvijek samo pitamo je li moguće uz dijete, svakodnevne obaveze i posao odvojiti vrijeme za sebe, zasigurno ćemo dobiti potvrdan odgovor i veliki poticaj. Jer ako pratite dnevnike naših Fit-mama, Aleksandre i Dubravke, znat ćete da je to itekako moguće.

Ali pričekajmo još malo. Sljedeći tjedan u vrijeme Božića objavit ćemo njihove posljednje dnevnike i konačan rezultat. Očekuje vas ugodno iznenađenje!

Čitajte dnevnike naših Fit-mama, Aleksandre i Dubravke!

Preporučujemo

Pročitajte i:

Kako ostati u kondiciji nakon ljeta

Kako svaka žena može ostati u kondiciji tijekom jeseni i zime, savjetuje Sunčana Seletković, autorica…

Brzo i jednostavno mršavljenje nakon trudnoće - realnost ili utopija?

Sunčana Seletković, autorica priručnika “15 minuta dnevno do vitkog tijela”, fitness entuzijastica i nutricionistica, za…

Kako se riješiti celulita?

Celulit nema nikakve veze s time jeste li ili niste pretili. Postoje pretili ljudi bez…

Završio je Fit-mama izazov

Nakon 6 tjedana vježbanja, truda, znoja, odricanja... završio je Fit-mama izazov. Jesu li naše dvije…