Još jedan plus od ove lijepe nagrade je što su se tata i kćer zbližili…

Vikendima mi je najteže provoditi plan i program dijete, više se družim sa prijateljima i obitelji, uz što naravno ide i „dobra“ hrana. Ovaj mi je vikend dobro prošao, ostala sam zametena u snijegu i nisam mogla ni proviriti van, ponajprije i zbog moje male djevojčice da mi se ne prehladi i sl. Tako da sam doma čitav vikend jela zdravu juhicu sa malo piletine i puno povrća (karfiol, brokula, mrkva, celer….). Najomiljenije grickalice postali su mi bademi!!!

Danas sam se jedva probila do Beauty Medical Centra Murad, u šest imam dogovoreni peti od ukupno šest tretmana kriolipolize, masažice i na kraju tretman limfne drenaže. Mislim da smrzavanje masnih stanica nije ni potrebno jer dok sam došla do Sheratona sva sam se promrzla, i to ne samo po trbuhu. Šalim se, vani vladaju vremenske nepogode, a ja uživam na toplom i potpuno sam opuštena. Znam da mi je Ana dobro sa tatom, još jedan plus od ove lijepe nagrade je što su se tata i kćer toliko zbližili da više mi ni telefon ne zazvoni sa razno raznim upitima, sve su se naučili.

Preporučujemo

Pročitajte i:

Kako ostati u kondiciji nakon ljeta

Kako svaka žena može ostati u kondiciji tijekom jeseni i zime, savjetuje Sunčana Seletković, autorica…

Brzo i jednostavno mršavljenje nakon trudnoće - realnost ili utopija?

Sunčana Seletković, autorica priručnika “15 minuta dnevno do vitkog tijela”, fitness entuzijastica i nutricionistica, za…

Kako se riješiti celulita?

Celulit nema nikakve veze s time jeste li ili niste pretili. Postoje pretili ljudi bez…

Završio je Fit-mama izazov

Nakon 6 tjedana vježbanja, truda, znoja, odricanja... završio je Fit-mama izazov. Jesu li naše dvije…