Imala sam pauzu od 4 dana, ali nemojte misliti da nisam ništa radila, radila sam zahvalnice za krštenje i vjenčanje, mužu smo kupili nove cipele, kupila sam prigodne balone i mašne, očistila kuću, oprala prozore i sl., osim toga držala sam se režima prehrane propisanog od strane nutriconistkinje.



Jela sam svega po malo iz glavnih skupina namirnica-žitarice (integralni kruh, musli bez šećera, zobene pahuljice i sl.), voće (naranče, jabuke, nar), povrće (mrkvica, krumpir, karfiol, salata…), meso (piletina, delikates pureća prsa za doručak), jaja (jedem omlet od dva žutanjka i tri bjeljanjka ) i mlijeko i mliječni proizvodi (mlijeko uz zobene pahuljice, muslije i sa neophodno potrebnom nesicom-1,6%m.m.+ kalcij,i meni najdraži posni sir postao je svakodnevnica na mom tanjuru). Ovaj način prehrane dobar je kako za mene (nisam gladna i puno se bolje i poletnije osjećam), tako i za moje dijete koje dobiva sve neophodno za dobar rast i razvoj.



Bila sam kod pedijatrice sa svojom Ančicom, mali moj mišić se je cijepio, sve je prošlo relativno dobro, bilo je i suzica. To je čini mi se više stresno meni nego njoj. Navečer sam opet imala tretman kriolipolize, o tome sam Vam već pričala, treći po redu od ukupno šest. Nakon toga slijedila je ručna anticelulitna masaža, mislim da vidim određene pomake, noge su mi glađe nego do prije mjesec dana. Završile smo tretman limfnom drenažom, e to je bilo opuštajuće, čak sam malo i zaspala.