Konačno da je prošao vikend. Ovaj mi se nekako posebno činio dug obzirom da sam od četvrtka slobodna, i sve čekam sutra, odnosno utorak da se opet malo pokrenem :)


Teretanu smo odradile u utorak i srijedu, u srijedu i četvrtak sam imala kriolipolizu i masažu uz limfnu drenažu kod Ide, a sad imam osjećaj da utorak nikako neće doći, da se opet malo pokrenem!


Da si skratim muke, po stanu sam radila trbušnjake, ali nije to to. Fali mi onih sat i pol kad iz sebe na traci, biciklu, Orbitreku, i ostalim spravama izbacim svu negativu iz sebe, i zamišljam se sa 10 kila manje! Hihihih, zezam se iako je onaj prvi dio rečenice apsolutno istinit.



Od srijede kako ne vježbamo (službeno) imam osjećaj kao da sam nabacila jedno 5 kila (realno nisam!) jer se i dalje bespogovorno držim svih uputa nutricionistice! Kad sam dogurala dovde, neću sad sve to uništiti sa par kockica čokolade, pa ruka pretražuje zdjelicu sa očišćenim orasima.. Uzimam par polovica i zamišljam da su Milka sa lješnjacima, hihihih :)



Baš sad razmišljam što sam sve pojela, pa hajde da to i zapišem. Doručak - mandarina i 1dl sojinog mlijeka (prije mlijeko nisam mogla smisliti, povraćalo mi se od njega, ali sam se natjerala uzeti i probati sojino, uz dodatak kalcija).



Uz to valjda litru obične vode (kroz jedno sat, dva) koju obožavam i za mene ne postoji sok koji bih prije popila nego vodu. Barem s tim imam sreće, jer da sam recimo obožavatelj Cedevite ili sličnog napitka vjerujem da bi mi bilo puno puno teže odreći se toga. Ovako i dalje nastavljam sa vodom, iz gušta ali i svojevrsne obaveze - i to one zdrave :)



Nakon povratka iz šetnje sa Danielom, opet voda, voda i još malo vode. Ručala sam tek oko 15 sati, jer uopće nisam osjećala glad do tada. Zapravo, ni prije ja nisam osjećala toliko glad koliko sam imala naviku svako malo pojesti neku nebulozu (par kockica čokolade, mliječni namaz namazan na bijeli kruh i sl), ili pak u trenucima apsolutne dosade potražiti razonodu u frižideru. E pa toga više nema - kad mi je dosadno, krenem raditi trušnjake! Da samo vidite - brzinom munje dosada pobjegne tisućama kilometara daleko, hihihih



Za ručak sam si na pari skuhala pureća prsa i povrće (na kockice krumpir, mrkvica i mahune), a uz to se nagradila zelenom salatom začinjenom sa pola čajne žličice maslinovog ulja, mrvicu soja sosa i limunom. Niti je bezukusno, niti je bezveze - a zdraaaaavo :)



Sol sam izbacila, ona je samo potpomagala moje nakupljanje vode u tijelu. Par kapi soja sosa riješi problem bezukusnosti, a uz to po mesu i povrću stavim svježeg peršina - i da vidite kako je ručak savršeno fin (i fora dekoriran, hihihi).



E da, da ne zaboravim.. Danas sam pojela i možda sve skupa 5 očišćenih oraha. Plan je kroz dan pojesti još jednu mandarinu i kivi. Dakle, 3 voćke kroz dan.


Večera bude ili jogurt sa raženim kruhom (nema niti 50 g) sa žitaricama, ili čak samo 1 ili eventualno 2dl sojinog mlijeka. To prepuštam večeri - sve ovisi kako ću biti raspoložena.



Najbitnije od svega je tekućina, odnosno unos vode kroz dan. Pokušavam barem 3L vode popiti kroz dan, i za sada mi uspijeva.



A sutra, na dan treninga, vrlo vjerojatno i 4L, obzirom da samo na treningu popijem oko 1,5L vode.



Jedva čekam da se ispušem i oznojim.



Dubravka, sutra ubacujemo u petu brzinu i jedva čekam da se vidimo :)



Alex