Danas imamo dogovoren pregled kod oftalmologa u Poliklinici za oftalmologiju i ortopediju Bilić Vision. Jako sam uzbuđena jer dobiva se lasersko skidanje dioptrije za jednu sudionicu i tretman dermofilerima za drugu sudionicu.



Pregled smatram jako korisnim iz razloga jer nisam kontrolirala vid već šest godina i bolje je biti siguran! Ne nosim naočale i mislim da nemam nekih velikih problema sa vidom, baš me zanima je li moj način života i posao koji uključuje svakodnevno sjedenje za kompjuterom utjecao na pogoršanje dioptrije, koja je prije šest god. bila savršena.



Rezultati su po mene ispali više nego povoljni, sa vidom nemam nikakvih većih problema i ja nisam kandidat za lasersko skidanje dioptrije.
Što se tiče dermofilera dr. Bilić mi je ljubazno objasnila da nema potrebe za injektiranjem dermofilera tj. kožnih punila jer se bore kod mene još nisu pojavile ili su neprimjetne. Dermofileri se ubrizgavaju u bore i nabore na dijelovima lica kojima osoba nije zadovoljna, primjerice u brazde između nosa i usana te bore oko očiju. Popunjavanjem obraza i usana ti dijelovi lica dobivaju volumen karakterističan za mladenačku ljepotu. U Poliklinici Bilić Vision najčešće koriste hijaluronsku kiselinu jer se ona u tijelu i prirodno stvara. To znači da se bez ikakvih nuspojava s vremenom i razgrađuje.



Ja sam Vam ovako malo punija pa je na meni sve napeto pa tako i koža lica, hihihihi…