Moja kolegica u nevolji (dakle, još jedna mama koja će napraviti sve živo i neživo da postane FIT MAMA) je jedna divna curka Dubravka, s kojom sam se super složila, odnosno kliknula na prvu :)


Znate ono, kad se već nakon jednog telefonskog poziva osjećate da ćete s tom osobom uživati u svemu - od znojenja do prepričavanja što su nam klinci taj dan radili :)



Naš prvi odlazak u Murad centar, smješten u sklopu Sheraton hotela u Zagrebu bio je predviđen za četvrtak, i moram priznati da me lagano bilo strah. Čega? Pojma nemam, što je najbolje od svega! Naprosto, ona neka lagana trema od isčekivanja i neznanja što možemo očekivati :)



Još jedan dodatni razlog, bar s moje strane za tremu bilo je fotkanje za naš najdraži portal - www.roditelji.hr



Odmah moram napomenuti - mladi fotograf Matija svojim optimizmom i pozitivnom vibrom je onu prvotnu tremu umanjio, iako ne i posve uklonio. Razlog tome je što kad imate 72 kile, bez obzira kako se stanete, bez obzira što odjenete, i do koje mjere razvučete osmijeh - svoje "naslage" skriti ne možete :)


Samoj sebi govorim, i tješim se - jednoga dana, kad postanem FIT MAMA od cca 40 kila skupa s krevetom (budimo relani, ako dođem i do 60, slavit ću!) pozirat ću i na trepavicama ako bude potrebno.. a ovako, sa 72 - mrvicu mi se teže opustiti i "blistati" pred kamerom.. Okreni se ovako, okreni se onako... I dalje izgledam i osjećam se ko slonica u ZOO-u koju pokušavaju uslikati :)



Ali neka, neka... Sama sam se dovela u položaj da mi je misija skinuti oko 10 kila, u neodređenom periodu, te prestati vlastito tijelo toliko mučiti, kao što sam to činila do sada!