Došla sam u Beauty Medical Centar Murad na prvi tretman kriolipolize i prvi dojmovi su odlični. Rečeno mi je da postupak dovodi do izravnog zamrzavanja masnih stanica. Nakon toga slijedi progresivni raspad tih stanica koje se onda u razdoblju od oko 14 dana izlučuju kroz urin. Puna sam povjerenja i nadam se da će se i rezultati vidjeti. Ići ću na ukupno 6 tretmana kroz 6 tjedana.



Nakon kriolipolize uživala sam u ručnoj anticelulitnoj masaži nogu, ispočetka je bilo dosta bolno dok mi nije proradila cirkulacija. U trudnoći mi se nakupilo dosta celulita i masnih naslaga tako da će se zaista ljubazno osoblje (moram ih pohvaliti) namučiti dok mi ne razbiju sve te omražene brazde na nogama.



Limfna drenaža je slijedila nakon masaže, kako bi to objasnila…znači ciklusi zračnih valova u odijelu koje je cjevčicama povezano s baznim uređajem. Time se poboljšava cirkulacija, potiče limfa i pokušava se ukloniti višak tekućine iz tkiva koje okružuje masne naslage i sve to da bi se opet smanjio već navedeni celulit.



Najviše sam se zamislila ipak nakon svih već navedenih tretmana kod nutricionistice na savjetovanju. Moje zabilješke o svemu pojedenom u prethodna tri dana dale su joj na uvid kako inače otprilike jedem. I premda to nije količinski puno, jako je loše nutritivno i za mene, ali i za moju bebu, koju još uvijek djelomično dojim, očekujem primjer dnevnog i tjednog jelovnika ovih dana. Nije mi cilj da uz ovaj program drastično smršavim, barem ne još, dok to nije zdravo za moju bebu, želim eliminirati neke viškove (kao što je 5 litara vode u tijelu viška-nešto za što nisam ni znala), smanjiti celulit i naravno bolje se osjećati.