Krenuli smo sa Fit mama programom. Jako mi je bilo drago upoznati Aleksandru, jednostavna i draga djevojka, sa kojom sam lako pronašla zajedničke teme. Kao što je moja briga za malo dijete doma koje čuva tata dok ja vježbam ili uživam u kozmetičkim tretmanima... jao kako imam grižnju savjesti zbog toga.



Jedan od razloga zašto sam prihvatila sudjelovati u ovom izazovu je i potpuno razumijevanje od strane djelatnika portala Roditelji.hr oko moje brige za dijete, objasnili su mi da se sve dogovara unaprijed i da se na vrijeme mogu dogovoriti sa mužem ili bakom oko čuvanja moje princeze, koja mi je apsolutno na prvom mjestu od kada se je rodila. Hvala Vam na tome! Tretmani su potpuno sigurni za organizam i nemaju nikakve veze sa dojenjem, to je također bilo upitno s moje strane, liječnica me je uvjerila da nema nikakve brige oko kombiniranja vježbanja/kriolipolize i dojenja. Ali između ostalog jedan od razloga moga sudjelovanja je i taj da bih voljela što bolje izgledati 01.12.2012., tada imam krstitke i crkveno vjenčanje, pa neka uljepšavanje počne.



Našli smo se u Beauty Medical Centru Murad gdje smo imale zakazan pregled od strane liječnice i analizu općeg stanja organizma. Nije dobro ispalo za mene, 17 kg viška (u trudnoći sam se udebljala 22 kg), 5 litara vode u tijelu više od normalne količine, previše masnoće oko trbuha i unutarnjih organa trbušne šupljine. Osim toga opće stanje organizma i mi je kao u 35-togodišnjakinje. Dali je to možda iscrpljenost, umor ili već kronična neispavanost??? Dijete zahtjeva svoje, moja mala od 4 mjeseca nije baš spavalica, kao što joj je bila mama prije trudnoće.



Zapisivat ću sve pojedeno naredna 3 dana, pa ćemo vidjeti što će reći nutricionistica…Malo smo posjetile i fitnes centar, gdje smo pola sata vježbale na biciklu i orbitreku, nisam se baš umorila, valjda od svakodnevnog guranja kolica imam nešto kondicije, jupiii.
Jurim doma svome djetetu, prvi puta sam ju tako ostavila na dva sata, sve je prošlo dobro, valjda je ona meni više nedostajala nego ja njoj…malo će se bolje upoznati sa tatom.