Ovaj tjedan (početak listopada) obilježavamo Svjetski tjedan dojenja. I ovoga tjedna pričamo o dojenju, odnosno slušamo vaše priče. Najbolje nagrađujemo...

Prvi tjedan listopada rezerviran je za Svjetski tjedan dojenja i o tome želimo pričati s vama veći dio ovoga mjeseca. Pozivamo vas da nam ispričate svoju priču o dojenju, kakva god ona bila. Je li vam sve bilo super i bez zastoja? Jeste li imali problema? Što vam je bilo najteže? U čemu ste najviše uživali? Koliko vam je trebalo da se uskladite? Koliko ste dojili? Što biste danas promijenili? Sigurno se i sami možete prisjetiti nekih pitanja – napišite što god želite. Napišite svoje priče, uspjehe, dvojbe, sumnje, ali i neuspjehe i stvari koje vam nikako nisu išle jer ovaj mjesec pričamo o dojenju.

Otvorili smo grupu samo za priče o dojenju – učlanite se u našu grupu o dojenju, napišite svoju priču i kandidirajte se za jednu od nagrada koje smo pripremili za vas. Ovoga puta nema glasanja – mi ćemo odabrati nekoliko najboljih i nagraditi ih. Naš mali natječaj u kojem tražimo najbolju priču o dojenju otvoren je od 1. do 15. listopada. Jedva čekamo ponovno druženje s vama!