Slatki snovi od smarTrike-a ™

Dizajneri u smarTrike™ su oduševljeni predstaviti potpuno novu generaciju tricikla! Uz sasvim novu razinu tehnologije obitelj tricikla Dream Team su iznimno stilizirani i pametniji nego ikad prije. Oni su doista tricikli iz snova!

Predstavljamo smarTrike Dream, 4-u-1, sa pametnim patentiranim Touch-upravljačem i ugrađenom tehnologijom kružnog kotača – to je bez sumnje njihova najbolja inovacija! No, ono što ih čini još boljim je elegantan dizajn koji obećava da će Vas i vaše dijete uočiti u parku!

Touch-upravljač je u potpunosti uveo revoluciju u svijet tricikla čineći upravljanje i vožnju tricikla glatkom i ugodnom za mališane i njihove roditelje, poput vožnje vrhunskih dječjih kolica.

Vaš tricikl Dream raste s Vašom djecom u 4 faze:

1 – Roditelji upravljaju triciklom (10m+) – Pojačani oslonac za leđa, te patentirani touch-upravljač koji omogućuje vrlo lako upravljanje ručkom.

2 – Navođeni tricikl (18m+) – u ovoj fazi roditelji i dalje guraju trickl, no uz pomoć “pametne” ručke kojom se služi dijete, omogućava se i djetetu upravljanje.

3 – Trening tricikl (24m+) – oslonac za noge se uklanja, a pedale spuštaju, kočnica na upravljaču je gurnuta tako da dijete počne ovladavati upravljačem. Pedale su još uvijek neutralizirane, ali djetetovi noge su sada na pedalama te počinje ovladavanje pokretanja pedala!

4 – Klasični tricikl (30m – 36m) – roditeljska ručka je sada uklonjena, kočnica na upravljaču je uklonjena, a Vaša mala djeca se sada mogu samostalno voziti unaokolo.

Smart-Trike ekskluzivni sustav Touch-upravljača pruža nesmetanu i jednostavnu vožnju za roditelje i zato je ovaj Trike najpametniji u susjedstvu.

Preporučujemo

Pročitajte i:

Upute za ispravno održavanje platnenih pelena

Jedan od glavnih razloga zbog kojeg roditelji izbjegavaju platnene pelene je njihovo održavanje, međutim, to…

velicina rupice na dudi bocice

Znate li koju veličinu rupice na dudi bočice treba odabrati?

Različite veličine rupica na bočicama zamišljene su za različitu vrstu hrane. Koju veličinu rupice odabrati…

problemi sa spavanjem kod beba

11 stvari koje mogu ometati miran san naših malenih

Mnogo je razloga zašto naša djeca ne mogu uvečer zaspati ili zašto nemirno spavaju. Neke…

svakodnevno testiranje dude je vazno

Mame, testirajte dudu prije svakog davanja djetetu

Jeste li već čuli da bi bilo dobro provoditi ovaj test dude svaki puta prije…