Nestlé na Danima beba, djece i trudnica

Pred nama su Dani beba, djece i trudnica. Od 12. do 14. travnja posjetite sajam u centru Westgate

Ovaj Sajam omogućava da se na jednom mjestu roditelji upoznaju s novitetima, degustiraju nove proizvode, dobiju korisne savjete prodajnog osoblja te da u današnjim recesijskim vremenima ostvare nadasve atraktivne popuste koji su već tradicija ovog sajma.

Osim izložbenog prostora, za velike i male posjetitelje pripremljen je i bogat zabavni program. Na pozornici će nastupiti brojni dječji zborovi, plesne skupine, animatori, a posjetitelje očekuju mnogobrojne nagradne igre. Uza sve to, djeca se mogu zabaviti u brojim igraonicama, radionicama i crtaonicama izlagača na sajmu, a bebice se mogu podojiti ili premotati u kutku za prematanje.

Nestlé dječja hrana jedan je od glavnih sponzora i ovogodišnjeg Sajma. Dječicu pod ruke, i obavezno svratite na Nestlé štand jer smo pripremili puno iznenađenja za vas!

  • Natjecanje u plesu beba do 3 godine te kviz znanja za roditelje uz atraktivne nagrade za najbolje, pakete Nestlé dječje hrane i partnera: kozmetičkih proizvoda La Roche Posay i Fisher Price igračke.
  • Degustacija novih Nestlé proizvoda.
  • Nagrađivanje prilikom učlanjenja u Nestlé baby klub te za kupnju Nestlé proizvoda.
  • Crtanje, bojanje i igranje za mališane, uz druženje s našim veselim medom Bo, dok roditelji mogu popiti Nescafe kavu.

Također, tijekom subote i nedjelje od 17 h moći ćete sudjelovati u humanitarnim akcijama za Caritasovu kuću ljubavi kojoj je Nestlé dječja hrana glavni pokrovitelj: pomoći potrebnima i u isto vrijeme se lijepo zabaviti, zar ne zvuči dobro?

U subotu, na štandu Nestlé dječje hrane poznata lica prodavat će štrukle po cijeni od 10 kn, a cjelokupni prihod namijenjen je Kući ljubavi.

U nedjelju nam se pridružite na istom mjestu, i uz simboličan iznos od 10 kn (također namijenjen Kući ljubavi) zavrtite kolo sreće! Tu vas očekuju mnogobrojne nagrade Nestlé dječje hrane i ostalih partnera: La Roche Posay, Jana, Magic baby, Erste&Steiermärkische banka.

Činiti dobro nikad nije bilo ljepše – stoga, ovaj vikend, pravac Westgate i Nestlé štand!

Detaljnije informacije o aktivnostima na Nestlé štandu pročitajte na www.bebe-nestle.hr, a o svim ostalim aktivnostima tijekom održavanja sajma organizator će non-stop obavještavati putem službene facebook (http://www.facebook.com/Dani.beba) i web stranice (www.danibeba.com).

Promo tekst: Nestle

Foto: Nestle

Preporučujemo

Pročitajte i:

Upute za ispravno održavanje platnenih pelena

Jedan od glavnih razloga zbog kojeg roditelji izbjegavaju platnene pelene je njihovo održavanje, međutim, to…

velicina rupice na dudi bocice

Znate li koju veličinu rupice na dudi bočice treba odabrati?

Različite veličine rupica na bočicama zamišljene su za različitu vrstu hrane. Koju veličinu rupice odabrati…

problemi sa spavanjem kod beba

11 stvari koje mogu ometati miran san naših malenih

Mnogo je razloga zašto naša djeca ne mogu uvečer zaspati ili zašto nemirno spavaju. Neke…

svakodnevno testiranje dude je vazno

Mame, testirajte dudu prije svakog davanja djetetu

Jeste li već čuli da bi bilo dobro provoditi ovaj test dude svaki puta prije…