Posjetite web shop www.emporium.hr, ispunite upitnik i osvajajte nagrade!

Moderna vremena donose i moderan način kupovanja. Želite li biti u trendu i na brz i jednostavan način birati robicu ili igračke za dijete, posjetite novootvorenu web trgovinu www.emporium.hr ili Emporium Outlet Trgovini U Zagrebu, Odra, Velika cesta 97.



Emporium d.o.o. Zagreb je tvrtka sa 22 godišnjom tradicijom posvećena proizvodnji kvalitetne odjeće za bebe i djecu.
Misija tvrtke je izrada kvalitetne, udobne, moderne i sigurne dječje odjeće. Tvrtka gaji veliku ljubav prema djeci i odjeći koju izrađuje upravo za “male kupce”, a pridaje i veliku pažnju zaštiti okoliša.



Vlastite robne marke “Nina Nana”, “Koki” i “Niki”, kao i roba iz distributerskih programa “Girandola”, “K’s Kids”, “Baby Face”, “Dirjke” i “K’not so Bad” su kroz mrežu “multi-label” trgovina širom Hrvatske i Slovenije našle put do potrošača, koji su prepoznali pažljivo usklađenu kvalitetu i aktualan modni stil uz pristupačne cijene.





www.emporium.hr





Nagradni upitnik!


Za sve one koji se žele natjecati i osvojiti vrijedan poklon, pripremili smo mali upitnik. Odgovorite kratko na nekoliko pitanja.



Od dobivenih komentara izabrat ćemo 4 najboljih te ih nagraditi:


Poklon-bonom od 200 kn za kupovinu u web shopu:www.emporium.hr






Zbog velikog interesa čitatelja i puno pristiglih vaših ispunjenih upitnika, molimo vas za razumijevanje i strpljenje. Naime, nagrađene nismo u mogućnosti objaviti danas 26.4.2013. već ćemo to učiniti idući tjedan između 29.4 i 3.5. Pratite nas jer ćemo nagrađene objaviti u ovom članku!