Nova kolekcija za trudnice i bebe

Stigli su noviteti iz Mamas & Papas za trudnice i za bebe

Mamas & Papas je britanski broj 1 brand dječje odjeće i opreme. Proizvodi već više od 30 godina svojim dizajnom, bojama i iznimnom kvalitetom korištenih materijala osvajaju tržišta diljem svijeta. Odnedavno Mamas & Papas proizvodi dostupni su i u Hrvatskoj. U širokoj Mamas & Papas ponudi nalaze se dječja kolica, autosjedalice, ljuljačke, podloge za igru, nosiljke i razna dodatna oprema upakirana u privlačni talijanski dizajn i englesku kvalitetu. Osobito nas veseli činjenica da je u Hrvatsku ovaj mjesec stigla i nova kolekcija Mamas & Papas odjeće za trudnice i bebe.


Posebno lijepi u trudnoći i nakon porođaja

Dopustite si luksuz da se tijekom devet mjeseci trudnoće osjećate uistinu čarobno. U tome vam itekako može pomoći odjeća iz nove kolekcije Mamas & Papas koja se brine da se osjećate ugodno u svojem donjem rublju, piđami ili seksi haljinama. Zavirite u novu kolekciju na stranici http://www.kidioz.hr/kidioz/index.php/mamas/odje/trudnice.html


Odjeća za bebe

Vaši mali prinčevi i princeze izgledat će preslatko u novoj kolekciji Mamas & Papas koja je puna vedrih i svjetlih boja, s mnoštvom detalja i zanimljivih aplikacija. Za najmlađe curice odjeća je napravljena od najmekših materijala kako bi njihova nježna koža bila maksimalno zaštićena. Djevojčice će na izbor imati i limitiranu kolekciju s jedinstvenim, stiliziranim komadima odjeće. U svojim novim haljinicama, vesticama i majicama u tonovima ljubičaste, sive i pastelno ružičaste osjećat će se uistinu posebno. Novu kolekciju pogledajte na http://www.kidioz.hr/kidioz/index.php/mamas/odje/za-bebe.htmlI muške bebe će uživati u ultramekim tkaninama svojih prvih odjelaca, a limitirana kolekcija za nešto starije dječake istaknut će ih među mnoštvom drugih vršnjaka svojim jedinstvenim dizajnom.


Kompletnu ponudu potražite na kidiOZ webshopu – www.kidioz.hr

Preporučujemo

Pročitajte i:

Upute za ispravno održavanje platnenih pelena

Jedan od glavnih razloga zbog kojeg roditelji izbjegavaju platnene pelene je njihovo održavanje, međutim, to…

velicina rupice na dudi bocice

Znate li koju veličinu rupice na dudi bočice treba odabrati?

Različite veličine rupica na bočicama zamišljene su za različitu vrstu hrane. Koju veličinu rupice odabrati…

problemi sa spavanjem kod beba

11 stvari koje mogu ometati miran san naših malenih

Mnogo je razloga zašto naša djeca ne mogu uvečer zaspati ili zašto nemirno spavaju. Neke…

svakodnevno testiranje dude je vazno

Mame, testirajte dudu prije svakog davanja djetetu

Jeste li već čuli da bi bilo dobro provoditi ovaj test dude svaki puta prije…