10. sajam Dani beba, djece i trudnica

Časopis Moje dijete i vaš omiljeni portal Roditelji.hr pozivaju vas na 10. sajam DANI BEBA, DJECE I TRUDNICA

Jubilarni 10. po redu sajam Dani beba, djece i trudnica održava se od 11. do 13. svibnja u Westgate-u u Zagrebu. Ova već tradicionalna manifestacija koja se svake godine održava u Zagrebu i Splitu u ovom novom prostoru svojim posjetiteljima nuditi će još kvalitetnije i ugodnije okruženje za prezentaciju noviteta, proizvoda i usluga koji su specijalizirani za bebe, djecu do 5 godina, trudnice i naravno roditelje.


Posjetite štand časopisa Moje dijete i Roditelja.hr, kupite časopise po povoljnijoj cijeni, slikajte svog mališana uz preslatke štrumpfove i prijavite se na natječaj za Najslađu bebu 2012. koja ima mogućnost osvojiti profesionalno fotografiranje za naslovnicu Mog djeteta, najčitanijeg časopisa za mame i tate.
Uz besplatan ulaz, besplatan parking i najveću, a uz to i besplatnu igraonicu u Hrvatskoj posjetitelje očekuje i dosad najveći izlagački prostor. A za najmlađe organiziran je bogat i veseli program na glavnoj pozornici sajma.

Ovaj sajam misli na male i velike posjetitelje, a posebno i na trenutnu gospodarsku situaciju pa ovo mjesto postaje nezaobilazna adresa za sve koji planiraju sada ili u skoroj budućnosti krenuti u nabavku baby, dječje ili trudničke opreme, jer sajam nudi mnoge akcijske ponude.

Široka ponuda, sve na jednom mjestu i atraktivne sajamske ponude atributi su ovog sajma koji privuče ne samo posjetitelje iz Zagreba i šireg zagrebačkog prstena, već posjetitelji na ovaj sajam tradicionalno dolaze i iz svih susjednih županija i šire.

U lijepom, ugodnom i prostranom okruženju provedite ugodne trenutke, informirajte se o najnovijim ponudama, obavite kupnju po atraktivnim sajamskim popustima, a nakon svega predahnite u ugodnim caffeima i restoranima u Westgate-u ili se zabavite uz veseli dječji program na pozornici sajma.

Preporučujemo

Pročitajte i:

Upute za ispravno održavanje platnenih pelena

Jedan od glavnih razloga zbog kojeg roditelji izbjegavaju platnene pelene je njihovo održavanje, međutim, to…

velicina rupice na dudi bocice

Znate li koju veličinu rupice na dudi bočice treba odabrati?

Različite veličine rupica na bočicama zamišljene su za različitu vrstu hrane. Koju veličinu rupice odabrati…

problemi sa spavanjem kod beba

11 stvari koje mogu ometati miran san naših malenih

Mnogo je razloga zašto naša djeca ne mogu uvečer zaspati ili zašto nemirno spavaju. Neke…

svakodnevno testiranje dude je vazno

Mame, testirajte dudu prije svakog davanja djetetu

Jeste li već čuli da bi bilo dobro provoditi ovaj test dude svaki puta prije…