Nikud bez autosjedalice

Prilikom sudara pri brzini od samo 25 km/h djeluje sila 20-tak puta veća od objekta. Tijelo djeteta od 5 kg, koje držite u naručju, u laganom sudaru ponaša se kao tijelo od 100 kg i nemoguće ga je zadržati u rukama.

Dječja autosjedalica umanjuje rizik pogibije djeteta u prometnoj nesreći za 70%. To znači da od desetero nevezane djece koja su smrtno stradala, njih bi sedam još uvijek bilo s nama da su bila vezana u autosjedalici. U Hrvatskoj je samo prošle godine u automobilskim nesrećama smrtno nastradalo 16-ero djece, a više od tisuću ih je bilo ozlijeđeno.

Autosjedalice spašavaju živote i sprečavaju ozljede, ali samo ako se pravilno koriste. Većina ih je testirana po najstrožim sigurnosnim standardima,

a Maxi Cosi autosjedalice na testovima osvajaju maksimalni broj zvjezdica.

Kako bi putovanje s našim ljubimcima bilo najsigurnije, trgovine Magic Baby su povodom otvorenja svog web shopa odlučile nagraditi SVE naše čitatelje!

Sve što trebate učiniti je predložiti slogan koji bi najbolje opisivao Magic Baby web shop! Stručni žiri Magic Baby web shopa odabrat će 10 najboljih prijedloga za koje ćete Vi moći glasati putem ankete na stranicama web shopa.

Pobjednik osvaja odličnu isofix autosjedalicu iz grupe 1 (9-18 kg)

Maxi Cosi Priori Fix, drugo i treće mjesto donosi Vam Maxi Cosi Playtray (pladanj za igru) a svi ostali dobivaju bon za popust od 15 posto na popularni asortiman Bebe Confort kolica i košara!

Ukoliko pobjednički slogan odluče koristiti kao svoj službeni, pobjednik će biti nagrađen i poklonom iznenađenja! :)

Stoga, posjetite web stranicu www.magicbaby.hr, registrirajte se za nagradni natječaj rješavanjem jednostavnog kviza, postavite prijedlog na Facebooku i pozovite prijatelje da glasaju za Vaš prijedlog!

P.S. Prijedlozi slogana primaju se do 20.12.2011. nakon čega kreće glasanje za 10 najboljih! Podjela nagrada slijedi 07.01.2012. Sretno! :)

Preporučujemo

Pročitajte i:

Upute za ispravno održavanje platnenih pelena

Jedan od glavnih razloga zbog kojeg roditelji izbjegavaju platnene pelene je njihovo održavanje, međutim, to…

velicina rupice na dudi bocice

Znate li koju veličinu rupice na dudi bočice treba odabrati?

Različite veličine rupica na bočicama zamišljene su za različitu vrstu hrane. Koju veličinu rupice odabrati…

problemi sa spavanjem kod beba

11 stvari koje mogu ometati miran san naših malenih

Mnogo je razloga zašto naša djeca ne mogu uvečer zaspati ili zašto nemirno spavaju. Neke…

svakodnevno testiranje dude je vazno

Mame, testirajte dudu prije svakog davanja djetetu

Jeste li već čuli da bi bilo dobro provoditi ovaj test dude svaki puta prije…