Čista pelena – sretna beba

Prematanje bebe rutinski je postupak svakog roditelja. Učinite ga ugodnim, zdravim i zabavnim uz Nivea vlažne maramice i Nivea Baby umirujuću kremu za guzu

Mijenjanje pelena vaπoj bebi ne bi trebalo predstavljati poseban problem. Posebice kada veÊ uete u dnevnu rutinu prematanja i presvlaËenja. No, nekoliko savjeta itekako Êe olakπati taj svakodnevni postupak.

Novoroenim bebama potrebno je ËeπÊe mijenjanje pelena nego starijoj djeci. A najjednostavniji naËin za ËiπÊenje bebine guze jesu Nivea Baby vlaæne maramice namijenje i najosjetljivijoj bebinoj koæi. Savjetuje se mijenjanje pelena nakon podoja ili hranjenja, otprilike 8 do 10 puta na dan. Za razliku od dana, noÊne pelene ne bi se trebale mijenjati ili bi se mijenjanje trebalo svesti na minimum.

NIVEA Baby UmirujuÊa krema za guzu s uljem pπeniËnih klica i cinkovim oksidom pruæa pouzdanu zaπtitu od pelenskog osipa te ublaæava osip i iritaciju. Ublaæava i umiruje crvenu i nadraæenu koæu.

  • Poseban vodootporan kompleks sa 20% cinkovog oksida stvara učinkovit zaštitini sloj kako bi koža prekrivena pelenom ostala suha i zaštićena od pelenskog osipa.
  • Formula s uljem pšeničnih klica i pantenolom jača zaštitnu funkciju kože i umiruje nadraženu kožu.
  • Posebno meka tekstura lako se razmazuje i ne iritira osjetljivu kožu.
  • Ne sadrži parabene, alkohol, ni bojila.


– NIVEA Baby Pure & Fresh vlaæne maramice namijenjene su normalnoj bebinoj koæi. Formula je na bazi Ëiste vode i njeæne aloe vere


– NIVEA Baby Soft & Cream vlaæne maramice idealne su za nadraæenu bebinu koæu. Natopljene su u blagu kremu s nevenovim uljem te trenutno umiruju i njeguju.


– NIVEA Baby Sensitive vlaæne maramice za osobito osjetljivu bebinu koæu sklonu alergijama. Natopljene u lagani losion s jojoba uljem koji ne sadræi parfeme.


Preporučujemo

Pročitajte i:

Što nam govori bebino lice?

Mimika djeteta može nam od prvih dana otkriti mnogo o blagostanju i zdravlju djeteta

Što pridonosi povezivanju majke i bebe i zašto je važno?

U online istraživanju tijekom svibnja 2018. godine sudjelovala je 241 majka dojenčeta između jednog mjeseca…

srastena resica u bebinim ustima otezava dojenje

Dojenje ponekad ne funkcionira zbog sraštene resice u bebinim ustima

Bebama je jezik najvažniji alat za preživljavanje. On omogućuje sisanje. U nekim slučajevima, međutim, mala…

puzanje novorodenceta do majcinih prsa

Instinkt puzanja do majčinih prsa - fascinantan fenomen kod tek rođenih beba

Ova dva videa pokazuju kako su novorođene bebe jake i opskrbljene instinktima za opstanak –…