Za večeru od pet slijedova pobrinuo se head chef hotela Kempinski, Mirko Pistorello. Svaki slijed pratila je i odgovarajuća čaša vina za koju se pobrinuo Badel 1862 s izborom vrhunskih sorti među kojima su se posebno isticali netom rebrendirana, međunarodno nagrađivana daruvarska vina Vezak. Ponudu su upotpunila Decanterom nagrađivana vina Korlat.
Prekrasan pogled s terase i uživanje u ovoj večeri neizostavno je bilo bez vode pa je tako službena voda večeri bila Romerquelle sa svojim gaziranim i negaziranim vodama kao i nježnim mjehurićastim vodama s okusima.
Druženje je potrajalo do dugo u noć jer je atmosfera ove večere bila uistinu čarobna. A divnu večer i glazbeno je laganim jazzom pratio Adam Klemm trio. Galeriju možete pogledati ovdje.
Tekst i foto: Story.hr
Ista prabaka: Kako je princeza Charlotte izgledala kroz godine na portretima koje tradicionalno fotka Kate Middleton
6 fraza koje roditelji ne bi smjeli govoriti djeci
3 provjerena načina za sprječavanje tantruma kod djece
7 načina kako bebi pomoći kod zatvora: Ako je stolica jako tvrda, u malim kuglicama, evo što trebate činiti
10 životnih lekcija koje možete dobiti od svoga dvogodišnjaka