Među 200 panelista i predavača iz 15 zemalja koji su sudjelovali na ovogodišnjem Weekend Media Festivalu u Rovinju čak četvero predstavnika regionalne kompanije Wireless Media Group podijelilo je svoja iskustva i uvide u najaktualnije teme i trendove.

PANEL_DZU09201 (1).jpg
Weekend Media Festival Bojana Zimonjić Jelisavac, glavna urednica medijskog multibrend koncepta Mondo+, podijelila je s drugim urednicima iskustva o tome kako vratiti interes za news sadržaj

Jedan od sudionika ovogodišnjeg Weekend Media Festivala bio je prvi čovjek Kurira, glavni urednik Aleksandar Đondović koji je na panelu ‘Transformacija medija’ govorio o promjenama u posljednje četiri godine zahvaljujući kojima se Kurir pozicionirao kao najsnažniji medijski brend.

Mediji011_mah_230923.jpg
Weekend Media Festival Prvi čovjek Kurira, glavni urednik Aleksandar Đondović na panelu ‘Transformacija medija'

Bojana Zimonjić Jelisavac, glavna urednica medijskog multibrend koncepta Mondo+ koji u Srbiji obuhvaća portale Mondo, Euractiv, Elle, National Geographic i druge lifestyle te human interest brendove u sklopu kompanije WMG, podijelila je s drugim urednicima iskustva o tome kako vratiti interes za news sadržaj. Ruža Veljović, direktorica korporativnih poslova i korporativnih komunikacija WMG-a, govorila je u sklopu panela ‘Gdje PR-ovci griješe?’ o odnosu ljudi koji se bave odnosima s javnošću i novinara. U sklopu programa Festivala posvećenog HR profesionalcima, menadžerima ljudskih resursa, poslodavcima i predstavnicima kompanija, direktorica ljudskih resursa i organizacijskog razvoja u WMG-u Jelena Vuković podijelila je svoja znanja i iskustva na dva panela ‘HR TECH FOR NON-TECH HR’ i ‘Kako trendovi diktiraju HR strategiju’.

PANEL_Ruza 8.jpg
Weekend Media Festival Ruža Veljović, direktorica korporativnih poslova i korporativnih komunikacija WMG-a, govorila je u sklopu panela ‘Gdje PR-ovci griješe?’

Uz paneliste, poseban pečat Weekend Media Festivalu ove godine dala je Method agencija koja posluje u okviru kompanije WMG. Method je full service agencija koja se bavi kreativom, content produkcijom i performance marketingom. Sa svojim interdiscipliranim timom, Method stvara priče i ostvaruje rezultate koji osiguravaju digitalnu budućnost brendova. Ovaj tim iskusnih profesionalaca pružio je podršku festivalu u stvaranju nezaboravnih video sadržaja. Njihova misija bila je da uhvate duh festivala, zabilježe izjave sudionika i posjetitelja te prenesu ključne zaključke s panela. S timom Method agencije, atmosfera inspirativnih predavanja, jedinstvenog networkinga i nezaboravne zabave zaživjela je na ekranu i društvenim mrežama!

wmf-HR-trendovi-18-ZVB-230923.jpg
Weekend Media Festival Direktorica ljudskih resursa i organizacijskog razvoja u kompaniji WMG Jelena Vuković

Weekend Media Festival Panelisti kompanije WMG na Weekend Media Festivalu